Mi az a NetMágnes?

NetMágnes szolgáltatásunk a maximumra pörgeti online hirdetéseit és webes megjelenését, segítségével költséghatékonyan hirdetve szerezhet új ügyfeleket és tarthatja meg a már meglévőket.

Hogyan lehetséges ez?

Úgy alakítjuk át vagy készítjük el weboldalát (amennyiben nem rendelkezik még sajáttal), hogy az a fizetett hirdetései számára a legmegfelelőbb legyen.

Megteremtjük az optimális felhasználói élményt, mérjük a weboldalon végzett üzleti szempontból hasznos felhasználói aktivitásokat, finomhangoljuk az online kampányokat.

A NetMágnes a hirdetési kampányokat és weboldalát szoros egységben felügyeli és módosítja annak érdekében, hogy a hirdetések eredményesek legyenek.

Mit tartalmaz a NetMágnes szolgáltatás?

Gyakori kérdések

Klikkeljen  a kérdésekre és olvasson bővebben a NetMágnes előnyeiről!

Az online hirdetések eredményességét alapvetően befolyásolja, hogy milyen érkezési oldalra navigálnak a felhasználók a hirdetésre kattintva. Könnyen használható, mobilbarát, a megrendelést és vásárlást segítő megoldásokat alkalmazunk, hogy az Ön vállalkozása a maximumot hozza ki a fizetett hirdetésekből. A NetMágnes a weboldalt és az online hirdetést egy rendszerben gondolkodva építi fel a legjobb eredmény elérése céljából.

A WordPress weboldalak egyik előnye, hogy telepítésük és személyre szabásuk meglehetősen gyors folyamat. A fejlesztési idő rövid, így a megrendelő optimális esetben néhány héten belül már használhatja a saját igényeire szabott weboldalát. A  hirdetések elkészítése a weboldal fejlesztéssel párhuzamosan történik, így ezzel sem veszít időt a megrendelő.

Az árak tekintetében a WordPress verhetetlen. A rövid fejlesztési idő, a rendelkezésre álló szintevégtelen számú WordPress bövítmény miatt a megrendelői igényeknek megfelelő weboldal kialakítása töredéke egy egyedi fejlesztésű weboldalénak.A pontos árajánlat megadásához kérjük töltse ki megrendelőlapunkat ide kattintva!
Igen, az átállás természetesen lehetséges. Kérjük, töltse ki űrlapunkat a pontos ajánlat megadásaérdekében.

NetMágnes referenciamunkáinkból