WordPress weboldal és landing page készítés

WordPress cms (content management system - tartalomkezelő rendszer) alapú weboldalak telepítését és fejlesztését rövid kivitelezési határidővel vállaljuk. Szükség szerint saját szerverünkön tárhelyet biztosítunk és segítünk a domain regisztráció folyamatának lebonyolításában.

Ajánlatot kérek
Facebook, Instagram oldal üzemeltetés

Facebook és Instagram kommunikációjának kialakításában, folyamatos fenntartásában részt veszünk. Rendszeresen publikálunk tartalmi megjelenéseket, a beérkező felhasználói reakciókat hatékonyan kezeljük.

Ajánlatot kérek
Keresőoptimalizálás

A felhasználók célirányosan, kulcsszavak alapján keresik az információt az interneten. Alapvetően fontos, hogy a keresések találatai között előkelő helyen szerepeljen weboldala. Elérjük. hogy az üzleti szempontból fontos szavakra/kifejezésekre a Google keresési találatok első oldalára kerüljön vállalkozása.

Ajánlatot kérek
Google Ads és Közösségi média hirdetések

Online hirdetési kampányok beállítását és felügyeletét, a hirdetések elindításához szükséges kreatív anyagok és szövegek elkészítését rövid határidővel vállaljuk. A hirdetések teljesítményéről, a hirdetési kampány költségeinek megtérüléséről rendszeres riportban tájékoztatjuk.

Ajánlatot kérek
Online tartalom kezelés

Az online kommunikáció egyedi tartalmak készítését igényli, melyek rendszeres publikálásával versenyelőnyhöz juthat. Portáljának tartalmi frissítéséről, közösségi média felületeinek karbantartásáról folyamatosan gondoskodunk.

Ajánlatot kérek
Weboldal és online kampány auditálás

Elkészítjük weboldalának, online kampányának auditálását, valamint a hirdetések teljesítményének elemzését. A módosításokat szükség szerint beállítjuk hirdetési fiókjában, weboldalának kezelőfelületén vagy összefoglaló dokumentációt készítünk a javasolt módosításokról,.

Ajánlatot kérek

10+ év

szakmai tapasztalat

100+ db

üzemeltetett weboldal

200+ db

online kampány

RÓLUNK MONDTÁK...

caret-down caret-up caret-left caret-right

Öröm volt együtt dolgozni a Netorius Kft csapatával, és látni, hogy az elképzeléseimet pontosan úgy ültették át a digitális világba, ahogyan szerettem volna. Köszönöm, a gyors és precíz kivitelezést!

Sajnos nagyon ritkán találkozok az üzleti életben annyira megbízható partnerrel, mint a Netorius Kft. A vállalásokat maradéktalanul teljesítették, minőségi munkát végeztek. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, akinek segítségre van szüksége cége online jelenlétének kialakításában.