Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

TEVÉKENYSÉGI TERÜLETEK

WordPress weboldal készítés, fejlesztés

Cégünk WordPress-alapú webportálok telepítését, egyéni igények szerinti beállítását, grafikai arculathoz illesztését végzi. Igény szerint saját szerverünkön tárhelyet illetve domain regisztrációt is biztosítunk megrendelőink számára.

Keresőoptimalizálás

Célzottan, kulcsszavak alapján keressük az információt az interneten, ezért alapvetően fontos hogy a Google keresési találatai között előkelő helyen szerepeljen weboldalunk. Mi ebben segítünk.

Google Adwords és Facebook hirdetések

Kulcsszavas és display hirdetési kampányok beállítását, a szükséges kreatív anyagok, és szövegek elkészítését rövid határidővel vállaljuk. A hirdetések teljesítményéről, a hirdetési kampány megtérüléséről rendszeres riportokban tájékoztatjuk.

Rendszergazdai szolgálatások

Igény szerint biztosítjuk informatikai rendszerének zavartalan működését, számítógépes eszközállományának karbantartását és felügyeletét.

Facebook oldal üzemeltetés

Facebook kommunikációjának kialakításában, folyamatos fenntartásában részt veszünk. Tartalmi megjelenéseket rendszeresen publikálunk, a beérkező felhasználói reakciókat hatékonyan kezeljük

Online tartalom kezelés

Az online kommunikáció egyedi tartalmak készítését igényli, melyek rendszeres publikálásával versenyelőnyhöz juthatunk. Portáljának tartalmi frissítéséről, közösségi média felületeinek karbantartásáról folyamatosan gondoskodunk.

10+ év

szakmai tapasztalat

100+ db

üzemeltetett weboldal

200+ db

online kampány

RÓLUNK MONDTÁK...

ZOMBORI P. Budapest

Öröm volt együtt dolgozni a Netorius csapatával, és látni hogy az elképzeléseimet pontosan úgy ültették át a digitális világba, ahogyan szerettem volna.

VERPELÉTI K.Budapest

Sajnos nagyon ritkán találkozok az üzleti életben annyira megbízható partnerrel, mint a netorius. A vállalásokat maradéktalanul teljesítették, minőségi munkát végeztek. Köszönöm!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.